Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Royal Air Maroc

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Royal Air Maroc
Aanbiedingen
Vliegen met Royal Air Maroc
Inchecken
Bagage

Vlieg met Royal Air Maroc voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Royal Air Maroc

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Royal Air Maroc

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Royal Air Maroc. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Royal Air Maroc aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Safar Flyer.

Reisklassen

Bij Royal Air Maroc kun je kiezen uit twee verschillende reisklassen: de Economy Class en de Business Class. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze twee? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
De standaard voor vliegcomfort ligt hoog bij Royal Air Maroc, dus ook in de Economy Class. Zo zit je op ruime leren stoelen met individuele entertainmentschermen. Hiermee kun je films kijken, spelletjes spelen, radio luisteren en eventueel zelfs de Koran lezen. Bij vluchten buiten Europa worden er kussens, dekens en reispakketjes uitgedeeld.

Business Class
De Business Class is het beste wat Royal Air Maroc te bieden heeft. Hier geniet je van een welkomstdrankje en een luxe maaltijdservice, waarbij hors d’oeuvres en Marrokaanse lekkernijen zijn inbegrepen. De ruime stoelen kunnen als bed dienen door helemaal naar achter te klappen en in de armleuning zit een scherm waarmee je net wat meer privacy kunt creeëren. Ook beschikken de stoelen over een massage-functie. Verder kun je je laptop en telefoon gewoon opladen en is er een ruim aanbod aan kranten en tijdschriften beschikbaar. Tot slot kun je inchecken bij de Business Class-incheckbalies.

Safar Flyer

Royal Air Maroc kent het Safar Flyer-spaarprogramma. Lid worden is gratis en bij elke vlucht van Royal Air Maroc of één van haar airline partners spaar je automatisch miles die extra services en voordelen bieden. Ook als je gebruik maakt van de aangesloten autoverhuurbedrijven spaar je miles. Deze miles kun je inwisselen voor allerlei producten en diensten. Er zijn binnen het Safar Flyer Programme drie lidmaatschapniveau’s: Blue, Silver en Gold. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

Blue-deelnemers
Het Blue-niveau is het startniveau voor nieuwe Safar Flyer-deelnemers. Je spaart miles door te vliegen met Royal Air Maroc of één van haar partners. Deze miles kun je besteden aan producten en diensten, maar als je genoeg miles hebt gespaard, kun je ze ook inwisselen voor gratis vliegtickets.

Silver-deelnemers
Bij het Silver-niveau spaar je automatisch 50% extra miles. Verder kun je inchecken bij de Business Class-balie, mag je tot 23 kilo extra bagage meenemen én krijg je toegang tot de lounges op de Marokkaanse luchthavens. Tot slot krijg je gratis plastic beschermhoezen voor maximaal twee koffers.

Gold-deelnemers
Bij het Gold-niveau spaar je automatisch dubbele miles en geniet je, naast alle voordelen van het Silver-niveau, van extra kortingen bij de partners van Royal Air Maroc. Verder krijg je altijd de hoogste prioriteit op de wachtlijst, waardoor je gegarandeerd kunt vliegen in de reisklasse naar keuze. Ook krijg je samen met een medereiziger toegang tot alle aangesloten Royal Air Maroc-lounges op luchthavens wereldwijd. Tot slot kun je huisdieren tot 5 kilo gratis meenemen op je vlucht.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl