Aanbiedingen van Lufthansa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Amerika: waar diversiteit en grootsheid samen komt

Lufthansa brengt je naar het land waar alles mogelijk is. Je dromen waarmaken of de reis van je leven ervaren, in de Verenigde Staten kan het allemaal. Neem een kijkje naar de indrukwekkende natuur die je hier kan vinden, beleef de verschillende culturele invloeden of ga voor een bruisende Amerikaanse stad; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Top 5 to do in de Verenigde Staten

De beste dingen je kan doen met een bezoekje aan de USA.

Maak een helikoptervlucht over de Grand Canyon

Als je iets wilt beleven wat adembenemend is, is een helikoptervlucht over de Grand Canyon een absolute must. De grootsheid die je tegemoet komt als je over de bomen naar de canyon vliegt is echt ongelofelijk. Het gevoel van vrijheid dat je krijgt als je boven de enige echte Grand Canyon hangt, kan je nergens anders beleven. Ook als je liever niet vliegt, kan je natuurlijk een prachtige wandeling maken met verschillende uitzichtspunten over de canyon.

Neem een kijkje op Broadway

Het mooie en grootse New York zal je al als een ster laten voelen maar wat nog leuker is, is dat je zelf een bezoekje kan brengen aan Broadway; het theater hart van New York. Koop tickets voor een geweldige Broadway show zoals de Lion King, Wicked en Mamma Mia en wordt volledig omver geblazen door de beste musicals van de wereld.

Bezoek een groot sport evenement

Of je nu van basketball, football, rugby of van honkbal houdt, er is voor iedere sport wel een mega evenement dat je kan bezoeken in Amerika. Met evenementen zoals de Superbowl en NBA finales weet je zeker dat je iets groots gaat beleven. Zoals elke enorme sport wedstrijd in Amerika wordt er begonnen met het volkslied, gevolgd door vele mascottes en een geweldige show in de rust. Hier beleef je Amerika pas écht!

Fiets over de Golden Gate Bridge

Er zijn veel dingen die je kan doen in San Francisco, maar de Golden Gate Bridge mag absoluut niet ontbreken. Hoewel het zien van de brug al super gaaf is, is het nog veel leuker om over heen te fietsen. Als echte Nederlanders zijn we sterren in fietsen, dus waarom er over heen lopen als je ook de fiets kan nemen? De Golden Gate Bridge over met de fiets zorgt zeker weten voor een unieke ervaring!

Proef wijn in Napa Valley

Als je van wijn houdt, kan het niet anders dat je dit moet doen in Amerika. In Californië vind je namelijk één van de beste wijnstreken ter wereld! Noem een wijnsoort en je kan het vinden in het welbekende Napa Valley. Doe een exclusieve wijntour en maak kennis met de beste Chardonnay of Pinot Noir, voor de wijnlovers is dit absoluut een must.

Mumbai Holy Fusion Festival
Gateway of India

Vlieg met Lufthansa

Met Lufthansa vlieg je in comfort naar jouw bestemming in de Verenigde Staten. Als winnaar van Airline of the Year 2019 Award is kwaliteit tijdens jouw vlucht gegarandeerd. Met gratis entertainment en maaltijden die zijn aangepast op de bestemming waar je heen vliegt, gaat de tijd zo voorbij. Ook is er aan boord een programma waardoor je de impact van de jetlag tijdens de vlucht al kan verminderen, ideaal dus! Lufthansa brengt je zonder zorgen naar de beste bestemmingen van de Verenigde Staten.

De kleine lettertjes:

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Boeken van 13 januari 2020 tot en met 2 februari 2020
  • Vertrekdata in het laagseizoen en met minimale reisperiode van een week
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice