Je ticket naar heerlijk blauw

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

KLM Werelddeal Weken 2019: September

Tijdens de KLM Werelddeal Weken profiteer je van voordelige prijzen op meer dan 100 bestemmingen van KLM.

De KLM Werelddeal Weken zijn nog niet begonnen. Meestal worden de Werelddeal Weken in januari en september gehouden. Dan profiteer je van wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen.

Wat zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken worden twee keer per jaar gehouden in januari en in september. Deze actie van KLM duurt drie weken, waarbij je profiteert van kortingen op meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Op een actieve vakantie door Amerika? Of toch een zonvakantie op de Nederlandse Antillen? Jouw werelddeal zit er zeker bij!

Topbestemmingen KLM Werelddeal Weken

Om alvast wat voorpret te beleven, hebben we de bestemmingen die meestal in de KLM Werelddeal Weken zitten hieronder op een rijtje gezet. (Met de prijzen van vorig jaar erbij, maar die kunnen natuurlijk de volgende keer anders zijn!) Zit jouw favoriete bestemming erbij? Wacht dan zeker even af tot het najaar van 2019 als de Werelddealweken weer beginnen!

De voorwaarden van de KLM Werelddeal Weken 2019

Aan de KLM Werelddealweken zitten meestal wel wat voorwaarden qua reisdata. Check zodra de Werelddeal Weken begonnen zijn even goed dit stukje tekst om te kijken of de reisdata die jij voor ogen hebt erbij zitten.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice