Vlieg met Jet Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Jet Airways heeft alle vluchten stopgezet

Sinds 2019 bestaat Jet Airways niet meer.

Verdere informatie onder deze lijn fungeert als archief en is mogelijk verouderd.

Vliegen met Jet Airways

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Jet Airways. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Jet Airways aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via JetPrivilege.

Reisklassen

Bij Jet Airways kun je kiezen uit drie verschillende reisklassen: Economy Class, Première Class en First Class. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
Een vlucht in Economy Class met Jet Airways is geen straf. Comfort staat hoog in het vaandel bij Jet Airways, de stoelen zijn ergonomisch en er is een goede hoofdsteun waar je heerlijk in kunt relaxen. Ook krijg je minimaal één Indische maaltijd om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen. Ook voor vermaak is gezorgd, in de hoofdsteun van de stoel voor je kun je gebruik maken van je eigen in-flight entertainmentscherm. Films, muziek en spelletjes, vervelen doe je je niet tijdens jouw vlucht met Jet Airways.

Première Class
Een stoel in de Première Class geeft je op het vliegveld toegang tot de luxe lounges, in het vliegtuig krijg je echt je eigen ruimte. Strek je lekker uit en kom helemaal tot rust tijdens de vlucht. Daarnaast kan je je eigen maaltijd kiezen en heb je wederom een eigen in-flight entertainmentscherm. In Première Class is het scherm zelfs een stukje groter.

First Class
In First Class gaat Jet Airways zelfs nog een stukje verder. Op de luchthaven geniet je van een hapje en een drankje in één van de luxe airportlounges. In het vliegtuig krijg je je eigen suite die je zelfs met een deur kunt afsluiten. Ook stel je je eigen 5-gangen diner samen en kan je kiezen uit de lekkerste champagne en whisky. Natuurlijk is er ook een in-flight entertainmentsystem, ditmaal geniet je van de mooiste films op een flatscreen tv.

JetPrivileges

Het JetPrivilege-spaarprogramma van Jet Airways is een uitgebreid spaarprogramma. Lid worden is gratis en bij elke vlucht van Jet Airways en partner Etihad Airways verdien je miles. Deze miles kun je inwisselen voor allerlei upgrades en diensten bij Jet Airways. Er zijn binnen JetPrivilege vijf levels: Blue, Blue+, Silver, Gold en Platinum. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

Als je lid bent van het JetPrivilege programma, krijg je bij elke vlucht die je maakt JPMiles. Het aantal Miles wordt berekend over het aantal 'miles' die je aflegt met je vlucht. Per reisklasse verschilt het hoeveel je er krijgt. In de Economy Class zijn 4 tarieven/klassen waar je voor kunt kiezen, namelijk Deal (25%), Saver (75%), Classic (100%) en Flex (150%). Per tarief verschilt het percentage aan miles wat je bij een vlucht krijgt.

In Premiere Class zijn 3 tarieven/klassen te onderscheiden, namelijk Saver (100% + 50%), Classic (100% + 100%) en Flex (100% + 150%). Per tarief verschilt het percentage aan miles en cabin miles wat je bij een vlucht krijgt.

Als je First Class reist krijg je per vlucht 100% miles en 200% cabin miles.

Deze percentages gelden voor alle soorten Frequentflyer klassen. Daarnaast krijg je ook nog een Tier Bonus, deze punten heb je nodig om een FrequentFlyer klasse omhoog te kunnen. Een Blue/Blue+ member krijgt geen Tier Bonus bij een gemaakte vlucht. Een Silver member krijgt 25%, een Gold Member krijgt 50% en een Platinum Member krijgt 75% Tier Bonus.

Er zijn meerdere manieren om je JPMiles in te wisselen. Het is voor alle FrequentFlyer klassen mogelijk om punten in te wisselen voor een upgrade, behalve als je een Deal-tarief ticket hebt aangeschaft. Het is natuurlijk ook niet mogelijk om een upgrade te nemen als je een First Class ticket gekocht hebt, aangezien er geen hogere reisklasse is.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice