Vlieg met Condor voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegen met Condor

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Condor. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Condor aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Frequent Flyer.

Reisklassen

Condor heeft Economy, Premium Economy en Business Class.

In Economy Class geniet je van een ergonomisch gevormde lederen zetel, audio- en video entertainment en warme maaltijden. In Premium Economy Class biedt de onbezette middelste zitplaats en de grotere beenruimte veel bewegingsvrijheid. Je krijgt exquise menu's voorgeschoteld en er is een headset, persoonlijke monitor, usb-poort en brede selectie aan tijdschriften voorhanden. Of laat jezelf verwennen in de Business Class, met een stoel die in ligstand kan, een grote monitor met uitgebreid entertainment en een gastronomisch keuzemenu.

Miles & More

Het frequent-flyer programma van Condor heet Miles & More.

De Miles & More frequent flyer card geeft je speciale voordelen voor het regelmatig vliegen met Condor. Toon je kaart bij het inchecken en je air miles worden op je rekening bijgeschreven. Het aantal mijlen is afhankelijk van de soort vlucht (kort, medium of lang) en de klasse waarmee je vliegt. De mijlen kunnen worden ingewisseld voor een award vlucht of een upgrade op de vlucht.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice