Je ticket naar veilig en beschermd op reis

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Veilig vliegen met China Southern Airlines

Binnenkort veilig en beschermd op reis? Vlieg dan met China Southern Airlines!

China Southern Airlines heeft nieuwe veiligheidsmaatregelen op haar vluchten geïntroduceerd om iedereen met een veilig en vertouwd gevoel te laten vliegen. Zo staat de gezondheid van passagiers en werknemers voorop en hopen zij met deze nieuwe maatregelen de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Wij hebben de maatregelen van China Southern Airlines voor je op een rijtje gezet!

De bemanning van het vliegtuig

Voor de vlucht
De gehele bemanning van China Southern Airlines heeft voor de vlucht een temeperatuurcheck gehad, zodat er niemand met klachten aan het werk gaat. Ook moet de gehele bemanning voor de vlucht een gezondsheidsformulier invullen.

Gedurende de vlucht
Gedurende de gehele vlucht van China Southern Airlines draagt de bemanning mondmaskers en handschoenen om te voorkomen dat het Coronavirus verspreidt.

Diensten aan boord

De diensten die China Southern Airlines aanbiedt tijdens haar vluchten hangt af van het risico tijdens de vlucht. De bemanning moet bijvoorbeeld voor langeafstandvluchten met een hoog risisco nauw contact met passagiers vermijden. Dit betekent dat de bemanning niet langs komt voor het serveren van eten of drinken. Voorverpakt voedsel en flesjes water zullen voor de vlucht in de opbergruimte van de stoel voor je worden geplaatst.

Daarnaast maakt de bemanning tijdens de vlucht de WC's vaker schoon dan normaal. Dit doen zij aan de hand van de richtlijnen die met de CAAC (luchtvaartadministratie China) is afgesproken. Ook voert China Southern Airlines voor en tijdens de vlucht temperatuurchecks uit.

Hygiëne aan boord

De omgeving aan boord is op een vlucht van China Southern Airlines veilig. Dit komt omdat de airconditioning van de vluchten uitgerust is met een HEPA-luchtfilter. Deze luchtfilter heeft een hoog rendement, want 99,97% van de bacteriën en virusdeeltjes komen niet in de cabine terecht.

Na de vlucht moet de bemanning tijdens het schoonmaken desinfecterende middelen gebruiken om mee schoon te maken. Zo worden de bagagevakken, kleine tafels, leuningen, toiletten en andere gebieden die passagiers vaak aanraken helemaal schoongemaakt. Daarnaast wordt het gehele vliegtuig na een vlucht gedesinfecteerd, zodat het de volgende dag weer veilig en schoon kan vertrekken.

Reisvereisten voor passagiers

Passagiers met bestemming China moeten gedurende de 14 dagen voor vertrek gezondheidscodes verstrekken. Daarnaast is het verplicht om tijdens de gehele vlucht een mondmasker te dragen. Mocht je een N95-masker willen dragen dan moeten deze zonder ademhalingsklep worden gebruikt.

Op alle vluchten van China Southern Airlines moeten er contactloze temperatuurchecks aanwezig zijn. Dit zodat de temperatuur van de passagiers gecontroleerd kan worden voordat zij aan boord gaan. Mocht je koorts hebben dan mag je het vliegtuig helaas niet betreden. De plaatselijke gezondheidsafdeling wordt in dat geval door de bemanning ingelicht waarna zij jou verder zullen helpen.

Goed voorbereid op reis
Kom voor geen verrassingen te staan en ga goed voorbereid op reis met China Southern Airlines. Met deze 4 tips moet het sowieso helemaal goedkomen:

  • Plan je reis goed van te voren.
  • Draag een mondmasker en persoonlijke bescherming.
  • Neem je officiële documenten mee.
  • Neem initiatief voor een temperatuurest.

Klaar om te vliegen?
China Southern Airlines brengt je veilig en zorgeloos naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld! Verken Guangzhou, Changsha en nog veel meer adembenemende steden!

De kleine lettertjes

  • Laatst bijgewerkt: 13 oktober 2020
  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice