Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Brussels Airlines

SN

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Brussels Airlines in 't kort
Aanbiedingen
Frequent Flyer
Reisklassen
Vliegen met Brussels Airlines
Inchecken
Bagage

Bagageregels van Brussels Airlines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bagageregels van Brussels Airlines

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Brussels Airlines zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Handbagage Brussels Airlines

Bij Brussels Airlines is de hoeveelheid bagage die je mee mag nemen afhankelijk van het tarief en de reisklasse. Voor de Economy Class geldt over het algemeen dat je een stuk handbage en een persoonlijk item, bijvoobeeld een handtas of laptoptas mag meenemen. Het totale gewicht van zowel de handbagage als het persoonlijke item mag maximaal 12 kg zijn.

De handbagage mag maximaal 55 x 40 x 23 cm (l x b x h) groot zijn. Voor het persoonlijke item geldt een maximale afmeting van 40 x 30 x 10 cm.

Handbagage Economy Class

Max. afmetingen handbagage:
55x40x23 cm
Max. afmetingen persoonlijk item:
40x30x10 cm
Max. gewicht:
12 kg

Voor de Business Class geldt over het algemeen dat je twee stuks handbagage en een persoonlijk item mag meenemen. Het totale gewicht van zowel de handbagage als het persoonlijke item mag maximaal 12 kg zijn.

Handbagage Business Class

Max. afmetingen handbagage:
55x40x23 cm
Aantal handbagage items:
2 stuks
Max. afmetingen persoonlijk item:
40x30x10 cm
Max. gewicht:
18 kg

Ruimbagage Brussels Airlines

De hoeveelheid ruimbagage die je mee mag nemen is afhankelijk van het tarief, de route en de reisklasse. De maximale afmetingen van de ruimbagage zijn: L+B+H= 158 cm. Daarnaast mag een koffer niet meer dan 32 kg wegen en mag je niet meer dan 5 stuks ruimbagage inchecken (som van de toegestane gratis bagage en de aangekochte extra bagage).

Neem je meer bagage mee? Extra bagage kun je aanschaffen op de luchthaven aan de ticketbalie of online tijdens het inchecken. Online is bagage bijboeken altijd goedkoper.

Max. gewicht:
32kg
Max. afmetingen:
l+h+b= 158cm

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl