Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Belavia

B2

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Belavia in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Belavia
Inchecken
Bagage

Vlieg met Belavia voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Belavia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Belavia

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Belavia. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Belavia aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Belavia Leader.

Reisklassen

Je kunt met alle toestellen van Belavia Economy Class vliegen, de vliegtuigen van het type Embraer 175 en Embraer 195 hebben ook een beperkte Business Class. Bij beide klassen worden er snacks of maaltijden aan boord verstrekt. Er is geen in-flightentertainment. Op sommige Business Class vluchten zijn dekens en kussens beschikbaar om tijdens de vlucht te kunnen slapen of relaxen.

Belavia Leader

De Wit-Russische luchtvaartmaatschappij heeft het loyaliteitsprogramma Belavia Leader, waarmee frequente reizigers die lid zijn punten kunnen verdienen. Deze punten kunnen weer worden benut voor kortingen op vliegreizen en diensten en aanbiedingen van de programmapartners. Je kunt via de website een registratieformulier invullen om als lid deel te nemen aan het frequent flyer-programma en te profiteren van de vele voordelen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl