Vlieg met Avianca voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegen met Avianca

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Avianca. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Avianca aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via AviancaPlus.

Reisklassen

Bij Avianca heb je de keuze om met Economy Class of Business Class te vliegen. Je ticket met Economy Class kun je tegen een aantrekkelijk tarief wel uitbreiden met extra services zoals gratis omboeken of annuleren. Tijdens de vlucht hoef je je met het entertainmentsysteem nooit te vervelen. Afhankelijk van het specifieke toestel en de bestemming is het vliegtuig uitgerust met gedeelde schermen of een individueel scherm. Individuele schermen bedien je eenvoudig met de afstandsbediening in je stoel.

In Business Class wordt je uiteraard extra verwend met een ruimere stoel en een exclusievere selectie aan maaltijden en drankjes. Daarnaast ben je verzekerd van een individueel entertainmentsysteem en een stopcontact en usb-poort direct naast je stoel.

AviancaPlus

Wie regelmatig vliegt met deze maatschappij kan gebruik maken met het frequent flyer-programma AviancaPlus. Bij alle aankopen ontvang je LifeMiles waarmee je bijvoorbeeld upgrades kunt aanvragen of aankopen kunt doen. Het spaarprogramma van Avianca heeft meerdere awards ontvangen voor Best Airline Promotion en Program with the Best Growth Potential.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice