Vlieg met Avianca voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Informatie over Avianca

Zit je te denken aan een vliegreis van of naar Zuid-Amerika? Grote kans dat je kiest voor de Colombiaanse maatschappij Avianca. Het is de oudste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Amerika en staat in de top tien van grootste maatschappijen van het continent.

Avianca bestaat al sinds 1919 en is, naast Colombia, actief in Brazilië, Argentinië, Ecuador, Honduras, Guatamala en Peru. De luchtvaartmaatschappij staat erom bekend de jongste vloot van Latijns-Amerika te hebben. Zo vlieg je bijvoorbeeld met de nieuwste Boeing 787 Dreamliner naar je bestemming.

De totale vloot bestaat uit meer dan 170 vliegtuigen. Dagelijks stijgen er meer dan 800 vliegtuigen op van deze luchtvaartmaatschappij, waarvan er meer dan een derde vanuit het El Dorado Internationale vliegveld in Bogota vertrekken. Avianca biedt extra services voor alle reizigers.

Hoop jij bijvoorbeeld ook altijd dat er niemand naast je zit zodat je comfortabeler zit? Dan ben je waarschijnlijk wel geïnteresseerd in de Empty Seat-service. Reserveer tegen een aantrekkelijk tarief de stoel direct naast je zodat je extra ruimte hebt. Mocht de vlucht toch zijn volgeboekt, dan krijg je het bedrag gewoon terug.

Aanbiedingen van Avianca

Vlieg met Avianca en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Avianca? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Avianca >>

Vliegen met Avianca

Al bekend met het frequent-flyer programma van Avianca? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Avianca.
Meer voordelen van Avianca >>

Inchecken

Als je vliegt met Avianca kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Avianca >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Avianca? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Avianca >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice