Vlieg met Avianca voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Avianca

Check In

Online inchecken is mogelijk via de website van Avianca. Online inchecken is mogelijk 24 uur voor vertrek tot 1 uur voor de geplande vertrektijd. Inchecken op de luchthaven is ook mogelijk bij een check-in balie van Avianca.

Handbagage

Je mag gratis één stuk handbagage meenemen wanneer je een vlucht heeft met Avianca. Het maximale gewicht van jouw handbagage is 10 kilo. De totale afmetingen ( l x b x h) mogen bij elkaar niet groter zijn als 115 cm. Daarnaast mag je nog een handtas of laptoptas meenemen.

Ruimbagage

Voor de meeste vluchten met Avianca mag je 2 koffers meenemen van elk maximaal 23 kilo per stuk. Op avianca.com kun je nagaan hoeveel bagage je mag meenemen voor jouw boeking.

Wanneer je meer ruimbagage wenst mee te nemen dan moet je hiervoor extra betalen. Op avianca.com kun je de overbagage tarieven terugvinden.

Voor het inboeken van bagage neem je contact op met onze klantenservice via 0900 8150 of mail naar [email protected]

Service

Op vluchten van Avianca zit een maaltijd inbegrepen. De maaltijd is afhankelijk van de vluchtduur en geboekte vluchtklasse. Wanneer je dieetwensen heeft kun je dit tijdens het boeken aangeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Avianca

Avianca is een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij. Ze is de grootste luchtvaartmaatschappij van Colombia en de zesde van Zuid-Amerika. Avianca werd opgericht op 5 december 1919 in de stad Barranquilla als Sociedad Colombo Alemana de Transporte Aéreo (Scadta), en is daarmee, op de KLM na, de oudste nog bestaande luchtvaartmaatschappij ter wereld. De maatschappij kreeg haar huidige naam op 14 juni 1940 toen Scadta en de Servicio Aéreo Colombiano (Saco) fuseerden tot Aerovías Nacionales de Colombia S.A. (Avianca).