Vlieg met Air Namibia voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegen met Air Namibia

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air Namibia. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air Namibia aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Reward$.

Reisklassen

Ook Air Namibia maakt onderscheid tussen Economy Class en Business Class. Vlieg je Economy Class in een Airbus A319 of Airbus A330, dan heb je de beschikking over on-boardentertainment via je eigen flatscreen-tv. Je kunt kiezen uit een aantal games of films om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

In Business Class zijn de stoelen een stuk ruimer, zeker op de intercontinentale vluchten met de Airbus A330, waar de stoelen gemakkelijk om te vormen zijn tot ligstoel en waar je profiteert van erg veel armruimte.

Reward$

Het frequent flyerprogramma van Air Namibia heet Reward$. Binnen dit programma kun je sparen voor airmiles die je kunt inwisselen tegen gratis tickets, korting op vliegreizen of voor een upgrade naar Business Class. Je kunt een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden hier vinden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice