Vlieg met Air Malta voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegen met Air Malta

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air Malta. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air Malta aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Flypass.

Reisklassen

Binnen de Economy Class van Air Malta bestaan verschillende niveaus, zo is er voor elke passagier de keuze voor een passende service.

  • Simply Fly
    Bij het “Simply Fly” tarief kunnen passagiers online of per mobiele telefoon inchecken en hebben zij tevens 20 kg bagage en een gratis snack aan boord.

  • Spoil Yourself
    Bij het “Spoil Yourself” tarief heeft de passagiers de mogelijkheid om een stoel vooraf te reserveren, kan men 2x 20 kg bagage meenemen en het biedt flexibele condities betreft het aanpassen of annuleren van de reisdata.

Wordt er voor Businessclass gekozen, dan is de passagier verzekerd van een aantal voordelen. Sneller door de douane, toegang tot de lounges en uiteraard meer beenruimte en een tafel tussen beide stoelen. Er worden speciale menu’s geserveerd en de drankjes zijn gratis, inclusief champagne.

Flypass

De maatschappij beschikt over een frequent flyer-programma: Flypass. Dit kost niets en op deze manier spaart de passagier KMiles die later kunnen worden ingewisseld voor kortingen. Hoe vaker men vliegt, hoe hoger de status wordt en hoe gemakkelijker het sparen wordt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice