Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Air Europa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Air Europa
Aanbiedingen
Win
Vliegen met Air Europa
Inchecken
Bagage

Vlieg met Air Europa voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Air Europa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Air Europa

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air Europa. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air Europa aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via de SUMA FrequentFlyer programma.

Reisklassen

Bij Air Europa kun je kiezen uit twee verschillende reisklassen: Economy Class en Business Class. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
Bij deze reisklasse heb je meer comfort door de bredere stoelen die verder naar achter kunnen klappen. Tijdens de vlucht ontvang je een hartige snack, water en een alcoholvrij drankje op aanvraag.

Business Class
Bij de Business Class geniet je van extra persoonlijke ruimte, een luxe maaltijdservice en kun je gratis extra bagage meenemen. De stoelen zijn verstelbaar tot een volledig, uitklapbaar bed. Verder krijg je voorrang met inchecken en aan boord gaan, dus je hoeft niet of nauwelijks te wachten. Ook ontvang je een luxe gevulde toilettas en krijg je toegang tot de VIP Lounge.

SUMA

SUMA is een gratis frequentflyer-programma van Air Europa, waarbij je bij elke vlucht van Air Europa of één van haar partners automatisch Miles punten spaart. Deze zijn in te wisselen voor allerlei diensten, upgrades en waardebonnen bij de verschillende partners. Miles punten spaar je niet alleen in de lucht, maar ook tijdens het tanken, tijdens het boodschappen doen of wanneer je gebruik maakt van één van de diensten van de partners van Air Europa. Er zijn binnen SUMA vier levels: SUMA, Silver, Gold en Platinum. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

SUMA Member
Het SUMA-niveau is het startniveau voor nieuwe FrequentFlyer Members. Naast dat je Miles punten spaart, krijg je voorrang op wachtlijsten op niet-leden en ontvang je 24 uurs service.

Silver Member
Als Silver Member spaar je automatisch 50% extra Miles punten en mag je inchecken bij de Business Class-balie. Verder kun je vanaf een week voor vertrek kosteloos je stoelen reserveren, mag je één extra stuk bagage meenmen en wordt je bagage met voorrang afgehandeld.

Gold Member
Als Silver Member spaar je 75% extra Miles punten en naast alle voordelen van de lagere niveau's ontvang je ook een gratis upgrade naar Business Class.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl