Vliegtickets Zurich

Vliegtickets Zurich

Zurich is één van de belangrijkste financiële steden ter wereld. Alle belangrijke banken hebben hier wel een vestiging en tevens is het een belangrijk centrum voor de wereldwijde goudhandel. Op CheapTickets.nl boekt u razendsnel uw Zurich vliegticket.

Exclusieve stad
Zurich is een moderne stad met veel exclusieve winkels, trendy restaurantjes, vele kunstgaleries en gezellige cafeetjes. Op het gebied van mode en bijouterie bent u hier helemaal aan het perfecte adres!

Bezienswaardigheden

Naast de goede sfeer geniet u in Zurich van tal van bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Grossmünster, de grootste dom van Zurich. Of wat dacht u van het Kunsthaus? Dit is de grootste galerie in Zwitserland en u vindt er kunstwerken van zowel nationale als internationale kunstenaars. Het absolute paradepaardje is misschien wel het treinstation van Zurich. Maar dit moet u met eigen ogen zien…

  • Temperatuur: wisselvallig klimaat: koude winters, warmere maar natte zomers
  • Tijdsverschil: geen
  • Munteenheid: Zwitserse Frank
  • Taal: geen verschil
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Zurich
U wilt uw vakantie of weekend weg goed en voordelig regelen? Koop dan uw Zurich vliegticket op cheapTickets.nl! Voer eenvoudigweg de bestemming Zurich in het zoekvenster in en u krijgt direct een overzicht van de Airlines (waaronder lowcostmaatschappijen) die vliegen op Zwitserland. Vergelijk de vliegtarieven en kies de beste/voordeligste vlucht. Vervolgens kunt u direct online boeken. Zo eenvoudig werkt cheapTickets.nl!

Vliegtickets naar Zurich

Vlieg naar Zurich tegen een goedkope prijs. Vergelijk diverse kosten van alle aanbieders voor vliegtickets naar Zurich in Zwitserland. CheapTickets.nl is vele jaren dé vergelijkingssite die een hoop Nederlanders naar de juiste bestemming heeft begeleid.

Geniet van de natuur en cultuur van Zurich en beleef een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Zurich zijn er ook verschillende andere plaatsen die u in Zwitserland voor een goedkope prijs kunt reserveren. Altijd Zurich al eens willen bezoeken? Reserveer dan meteen de vliegtickets online via CheapTickets.nl en u gaat een perfecte vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Zwitserland

Lugano , Genève , Bern , Basel , Zurich
Andere vluchten naar Zwitserland
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten