Vliegtickets Praag

Vliegtickets Praag

Praag is een ideale bestemming voor een weekend- of midweek weg. En via CheapTickecets.nl vliegt u er goedkoop naartoe!

Bezienswaardigheden
Praag is misschien wel één van de mooiste steden van Europa. Zo heeft het de mooiste bruggen van Europa waaronder de befaamde Karelsbrug. Het aantal bezienswaardigheden in Praag is zo talrijk dat u haast tijd te kort komt alles te zien. Niets voor niets behoort deze prachtige stad tot een van de Europese hoofdsteden voor cultuur.

Weekend of vakantie naar Praag

Wilt u een weekendje of midweek naar Praag en vliegen tegen het voordeligste tarief? Boek dan nu een vliegticket op CheapTickets.nl. En geniet vervolgens van de historische schatten die Praag herbergt. En natuurlijk de gezellige barretjes en bierkelders die Praag zo typeren. 

  • Temperatuur: gemiddeld 19.5° in de zomer - 0,5° in de winter.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil
  • Munteenheid: de Tsjechische Koruna
  • Taal: Tsjechisch, Duits
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Praag boeken?
Wilt u een weekendje of midweek naar Praag en vliegen tegen het voordeligste tarief? Boek dan nu een vliegticket op CheapTickets.nl. Via het zoekvenster op deze pagina kunt u direct de bestemming invoeren en vindt u binnen een handomdraai de luchtvaartmaatschappijen die op Praag vliegen. Selecteer de goedkoopste vlucht en boek eenvoudig online! Zo makkelijk en voordelig werkt CheapTickets.nl. Ontdek het zelf en boek uw vliegtickets naar Praag vandaag nog!

Vliegtickets naar Praag

Vliegen naar Praag tegen een betaalbare prijs. Vergelijk alle bedragen van alle vliegticketverkopers voor vliegtickets naar Praag in Tsjechië. CheapTickets.nl is al meerdere jaren dé vergelijkingssite die een hoop Nederlanders naar de gewenste plaats heeft begeleid.

Geniet van de natuur en cultuur van Praag en beleef een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Praag zijn er ook verschillende andere plaatsen die u binnen Tsjechië voor een betaalbare prijs kunt bespreken. Altijd Praag al eens willen bezoeken? Bestel dan nu de vliegtickets online via CheapTickets.nl en u gaat een geweldige vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Tsjechie

Ostrava , Praag , Brno
Andere vluchten naar Tsjechie
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten