Vliegtickets Valencia

De Spaanse stad Valencia is een optimale stad voor iedere vakantieliefhebber. U kunt hier heerlijk wandelen in het historische stadscentrum. Verder zijn er heel veel musea en architecturale hoogstandjes. Strandliefhebbers zijn hier ook op de goede plek. Op slechts enkele minuten van het stadscentrum liggen twee prachtige stranden.

Diverse musea
Valencia heeft voor elk interessegebied een geschikt museum. Het Museo Domino Fletcher heeft bijvoorbeeld een unieke verzameling met inscripties uit de Steentijd. Het Museo de Bellas Artes is ook een aanrader. Dit museum bezit 2000 schilderijen en beelden van bekende kunstenaars zoals Goya.

Wetenschap, kunst, stierenvechten en de geschiedenis van de stad is slechts een kleine greep uit het aanbod van musea in deze Spaanse stad.

Overige bezienswaardigheden

De belangrijkste bezienswaardigheden liggen in de Valenciaanse wijk Seu en Xerea. U kunt hier bijvoorbeeld diverse moderne kerken en paleizen bewonderen. Een wandeling in de wijk Sant Francesc is ook aan te bevelen. Hier ligt de zetel van de gemeenteraad, die omgeven is door verschillende monumentale gebouwen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 29˚C en in de wintermaanden ongeveer 13˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Spaans, maar in de toeristische gebieden ook Engels of Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Autohuur Valencia
Om optimaal te genieten van jouw vakantie in Valencia boek je een huurauto via CheapCars.nl. Via CheapCars.nl krijg je een duidelijk overzicht met alle mogelijke Valencia huurauto's en boek je gemakkelijk jouw huurauto in Spanje. Kies nu voor auto huren Valencia of auto huren Spanje en geniet optimaal van jouw vakantie en de prachtige omgeving met deze huurauto.

Vliegticket Valencia
Wilt u binnenkort naar Spanje vliegen? Goedkope vliegtickets boekt u snel en eenvoudig via CheapTickets.nl. U hoeft alleen maar aan te geven naar welke bestemming u wilt en wanneer u wilt reizen. Vervolgens krijgt u een overzicht van de mogelijke vluchten die u direct kunt boeken.

Het aanbod van CheapTickets.nl wordt steeds verder uitgebreid. U kunt bij ons altijd terecht voor de meest recente aanbiedingen.

Vliegtickets naar Valencia

Vlieg naar Valencia tegen een goedkope prijs. Bekijk diverse prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen voor vliegtickets naar Valencia in Spanje. CheapTickets.nl is al een groot aantal jaren dé vergelijkingssite die een hoop Nederlanders naar de goede stad heeft begeleid.

Geniet van de cultuur en natuur van Valencia en ervaar een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Valencia zijn er ook diverse andere plaatsen die u binnen Spanje voor een goedkope prijs kunt bespreken. Altijd Valencia al eens willen bezoeken? Reserveer dan gelijk de vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een grandioze vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten