Vliegtickets Innsbruck

Vliegtickets Innsbruck

Innsbruck, de hoofdstad van de staat Tirol, is behalve een populaire wintersportbestemming ook geliefd als zomerlocatie. Via Cheaptickets.nl vliegt u er altijd voordelig naartoe!

Ultieme wintersportbestemming
Gemütlichkeit, sneeuwzekerheid, uitgestrekte pistes en een gezellige apres-ski. Het zijn deze wintersportbegrippen die helemaal van toepassing zijn op Innsbruck. In 1964 en 1976 was Innsbruck gastheer voor de Olympische Winterspelen. Dit heeft geresulteerd in prachtige wintersportfaciliteiten die vandaag de dag nog steeds aanwezig zijn. Bezoek bijvoorbeeld de Olympic Skiworld, een walhalla voor snowboarders.

Innsbruck in de zomer
Ook in de zomer biedt Innsbruck voor ieder wat wils. De stad, die ruim 800 jaar geleden werd gesticht, staat bekend om haar typische steegjes en barokke sfeer. En de omgeving leent zich perfect voor heerlijke, lange wandelingen. Het glooiende, groene heuvellandschap van de Oostenrijkse Alpen brengt u rust en sereniteit.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: wintersportklimaat, aangenaam in de zomer
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil
  • Munteenheid: de euro
  • Taal: Duits
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Innsbruck
Voor goedkope vluchten naar Oostenrijk bent u bij CheapTickets.nl aan het perfecte adres! Voer in het zoekvenster Innsbruck (of een andere bestemming) in en ontdek direct welke luchtvaartmaatschappijen op Innsbruck vliegen. Vergelijk de verschillende tarieven en boek direct het goedkoopste vliegticket. De voordeligste vluchten vindt u razendsnel op CheapTickets.nl!

Vliegtickets naar Innsbruck

Vlieg naar Innsbruck tegen een lage prijs. Zie alle kosten van diverse ticketaanbieders voor vliegtickets naar Innsbruck in Oostenrijk. CheapTickets.nl is al jaren dé vergelijkingssite die een hoop Nederlanders naar de goede plaats heeft begeleid.

Ervaar de cultuur en natuur van Innsbruck en beleef een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Innsbruck zijn er ook verschillende andere plaatsen die u in Oostenrijk voor een lage prijs kunt bezoeken. Graag Innsbruck al eens willen zien? Reserveer dan meteen uw vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een recreatieve vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Oostenrijk

Salzburg , Wenen , Klagenfurt , Linz , Graz , Innsbruck
Andere vluchten naar Oostenrijk
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten