Vliegtickets Zagreb

Vliegtickets Zagreb
Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en ligt in het noorden van het land. Er wonen ongeveer 800.000 mensen. Zagreb vormt het economische, bestuurlijke en culturele centrum van Kroatië.

Oud en nieuw
De stad bestaat in principe uit twee delen, het Oude en het Nieuwe Zagreb. Het mooiste en aantrekkelijkste is het oude gedeelte. Hier vindt u historische gebouwen, zoals de Kathedraal van Zagreb.

Ook bekend is het Ban Jelacic plein, de perfecte plaats voor een hapje en een drankje. Om het plein heen liggen allerlei restaurants, cafés en terrassen. Vanwege de centrale ligging worden hier regelmatig culturele evenementen georganiseerd. Winkelen doet u in de winkelstraat Ilica. Deze straat is een aantal kilometer lang en u vindt er allerlei leuke boetieks.

Genoeg te doen
In Zagreb is veel te beleven op het gebied van cultuur. U kunt er musea bezoeken zoals het Archeologisch Museum, het Mimara Museum en het Kroatische Museum voor Natuurwetenschappen. Het parlementsgebouw en de kerk van de Heilige Markus zijn ook fascinerend.

Zagreb heeft ook verschillende sportcentra, zoals het sportcentrum Jarun, Sportpark Mladost en Sport- en Recreatiecentrum Šalata.
Pleso is de internationale luchthaven van de stad.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 23°C en in de winter gemiddeld 1°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: De Kuna (1 euro is ongeveer 7,7 Kuna).
  • Taal: Kroatisch.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Zagreb
CheapTickets heeft een groot en gevarieerd assortiment vluchten naar Zagreb en andere vakantiebestemmingen. Profiteer van de voordeligste tarieven en surf naar CheapTickets.nl. Hier kunt u in slechts enkele stappen online uw vliegticket boeken. Onze informatie is altijd up-to-date, waardoor u op ieder moment zo voordelig mogelijk naar uw favoriete bestemming kunt vliegen. Op de site kunt u ook een auto huren of een hotelovernachting reserveren. Ook zijn er mogelijkheden voor complete vakanties.
 

Vliegtickets naar Zagreb

Vliegen naar Zagreb tegen een betaalbare prijs. Bekijk alle bedragen van diverse vliegticketverkopers voor vliegtickets naar Zagreb in Kroatië. CheapTickets.nl is vele jaren dé vergelijkingssite die al veel Nederlanders naar de juiste bestemming heeft gebracht.

Geniet van de zon en cultuur van Zagreb en beleef een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Zagreb zijn er ook vele andere plaatsen die u in Kroatië voor een betaalbare prijs kunt bespreken. Graag Zagreb al eens willen bezoeken? Bespreek dan meteen de vliegtickets online via CheapTickets.nl en u gaat een grandioze vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Kroatië

Split , Pula , Dubrovnik , Zadar , Zagreb
Andere vluchten naar Kroatië
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten