Vliegtickets Rome

Rome is niet alleen een historische maar ook een moderne stad. Hier kunt u door middel van de vele historische gebouwen en bezienswaardigheden de geschiedenis van de stad ontdekken.

Historische bezienswaardigheden
De Trevi Fonteinen zijn de grootste en de meest bekende fonteinen van Rome, gebouwd in 1762. U kunt ook de overblijfselen van het Colloseum bekijken. Dit was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk.

Het Pantheon is werkelijk een sublieme architectonische creatie. In de koepel past exact een bol van 43 meter doorsnee. Verder zijn er nog veel meer bezienswaardigheden die u kunt ontdekken in deze stad.

Winkelen en uitgaan
Er zijn niet alleen fascinerende bezienswaardigheden in Rome, maar u kunt er ook uitstekend winkelen. Talrijke Italiaanse modeontwerpers hebben hun winkels hier  gevestigd. Er is een ruime keuze aan kleding, schoenen, parfums en nog veel meer. Er zijn bovendien talrijke restaurants en bars waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 27˚C en in de winter gemiddeld 10˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Benodigde reisdocumenten: Italiaans en in toeristische gebieden ook Duits en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Autohuur Rome
Om optimaal te genieten van jouw vakantie in Rome boek je een huurauto via CheapCars.nl. Via CheapCars.nl krijg je een duidelijk overzicht met alle mogelijke Rome huurauto's en boek je gemakkelijk jouw huurauto in Italië. Kies nu voor auto huren Rome of auto huren Italië en geniet optimaal van jouw vakantie en de prachtige omgeving met deze huurauto.

Vliegticket Rome
Wilt u een vliegreis naar Italië boeken? Dan zit u bij CheapTickets.nl zeker goed. Wij beschikken voortdurend over de beste tarieven van luchtvaartmaatschappijen. Vliegen was nog nooit zo goedkoop! Bekijk de lijst met beschikbare vluchten en boek direct de benodigde vliegtickets.

CheapTickets.nl geeft een overzicht van de meest recente aanbiedingen en last minutes.

Cityguide Rome
En.. heb jij wel zin in een trip naar Rome? Vergeet dan niet onze reisgids mee te nemen, dan weet je zeker dat je niks mist in deze mooie stad. CheapTickets.nl heeft speciaal voor jou een digitale cityguide samengesteld met alle hotspots, tips van locals en de hipste restaurantjes op een rij.

Nu: Rome cityguide voor slechts € 2,95

📱 Bekijkt u deze pagina op uw telefoon? Ga dan naar de mobiele versie.

Vliegtickets naar Rome

Vliegen naar Rome tegen een betaalbare prijs. Bekijk alle bedragen van alle vliegticketaanbieders voor vliegtickets naar Rome in Italië. CheapTickets.nl is al geruime tijd dé vergelijkingssite die al veel Nederlanders naar de juiste plaats heeft gebracht.

Beleef de zon en natuur van Rome en beleef een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Rome zijn er ook verschillende andere plaatsen die u in Italië voor een betaalbare prijs kunt boeken. Geruime tijd Rome al eens willen bezoeken? Boek dan direct de vliegtickets online met CheapTickets.nl en u gaat een recreatieve vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten