Vliegtickets Rimini

Vliegtickets Rimini

Veel mensen kennen Rimini als een echte badplaats. Deze stad beschikt echter ook over een aantal historische bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Het oude centrum bestaat volledig uit een voetgangerszone, waardoor u hier heerlijk kunt wandelen. Maar natuurlijk is de plaats ook nog steeds uiterst geschikt voor een zon-, zee- en strandvakantie.

Historische bezienswaardigheden
Maar wat zijn er dan voor historische bezienswaardigheden in Rimini? Dit zult u zich misschien afvragen. De rijke historie heeft een aantal belangrijke monumenten achtergelaten. Een voorbeeld is de Malatesta tempel. Dit is een kathedraal van het bisdom sinds 1809. De tempel wordt gekarakteriseerd door de Renaissance architectuur en is om de Gotische Kerk van St. Francis gebouwd.

Het is zeker de moeite waard om ook eens een kijkje te nemen in Gradara, een stadje vlakbij Rimini. Hier staat nog een volledig bewaarde stadsmuur en een prachtig kasteel!

Uitgaansgelegenheden

Rimini staat bovendien bekend om de vele discotheken en kroegen. Het is dus ook een zeer geschikte bestemming voor jongeren. De Baia Imperiale is zelfs de grootste discotheek van Europa! Hier moet u zeker een keer geweest zijn.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 28˚C en in de wintermaanden 7˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Italiaans en in toeristische gebieden ook Duits en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Rimini
Wilt u binnenkort met het vliegtuig naar Rimini? Dan bent u bij CheapTickets.nl aan het juiste adres. Op onze website kunt u in een handomdraai zien welke vluchten beschikbaar zijn. Ook de vakantievluchten vindt u in hetzelfde overzicht.
Zo kunt u uitzoeken hoe u voordelig kunt vliegen.

Hebt u de juiste vliegtickets gevonden? Dan kunt u deze direct online reserveren. Het is allemaal eenvoudig mogelijk via CheapTickets.nl.

Maar niet alleen voor uw vluchten naar Rimini bent u bij CheapTickets.nl aan het juiste adres. Ook complete vliegvakanties inclusief accommodatie boekt u eenvoudig en snel op deze website.

Vliegtickets naar Rimini

Vliegen naar Rimini tegen een goedkope prijs. Zie diverse kosten van alle luchtvaartmaatschappijen voor vliegtickets naar Rimini in Italië. CheapTickets.nl is al meerdere jaren dé vergelijkingssite die al veel Nederlanders naar de juiste bestemming heeft begeleid.

Geniet van de natuur en cultuur van Rimini en ervaar een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Rimini zijn er ook diverse andere plaatsen die u in Italië voor een goedkope prijs kunt bezoeken. Altijd Rimini al eens willen zien? Koop dan nu de vliegtickets online via CheapTickets.nl en u gaat een relaxte vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten