Vliegtickets Dublin

Vliegtickets Dublin

Welkom in de meest imponerende stad van Ierland: Dublin! Met een ruime keuze aan bezienswaardigheden, een zeer gastvrije bevolking en honderden intieme kroegjes is Dublin de ideale bestemming voor een weekendje weg. Via CheapTickets.nl vliegt u er razendsnel en supergoedkoop heen!

Bezienswaardigheden

Kerken, pubs, kastelen, musea, historische gebouwen, bruggen en bibliotheken. Het is slechts een selectie van de vele attracties die Dublin te bieden heeft. Bezoek bijvoorbeeld het Trinity College, de oudste universiteit van Ierland. Het universiteitsterrein omvat maar liefst 40 hectare en de campus staat vol met prachtige, historische gebouwen.

Of maak een kastelenroute waarbij u de mooiste kastelen van Dublin en omgeving bezoekt. De kastelen werden in het verleden door de Ieren gebouwd om zich te wapenen tegen vijandige aanvallen. Vandaag de dag vallen ze op door hun schoonheid en historische uitstraling.

Pubs in Dublin

Wie naar Ierland gaat, ontkomt er niet aan om een bezoek te brengen aan één van de talrijke pubs. Over het algemeen zijn  de pubs geopend tot kort voor middernacht. U treft er het echte, Ierse gevoel. Families, vrienden en collega’s komen er samen om de dag door te nemen en een lekkere pot bier te drinken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gematigd zeeklimaat, veel regendagen (gemiddeld 225 per jaar)
  • Tijdsverschil: een uur vroeger dan in Nederland
  • Munteenheid: de Euro
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Autohuur Dublin
Om optimaal te genieten van jouw vakantie in Dublin boek je een huurauto via CheapCars.nl. Via CheapCars.nl krijg je een duidelijk overzicht met alle mogelijke Dublin huurauto's en boek je gemakkelijk jouw huurauto in Ierland. Kies nu voor auto huren Dublin of auto huren Ierland en geniet optimaal van jouw vakantie en de prachtige omgeving met deze huurauto.

Vliegtickets Dublin
Zoekt u een goedkope vlucht naar Dublin? Via CheapTickets.nl bent u verzekerd van een voordelige vlucht naar Dublin. Voer de gegevens in het zoekvenster in en u krijgt direct een overzicht van luchtvaartmaatschappijen die op Dublin vliegen. Selecteer vervolgens het aantrekkelijkste vliegticket en boek direct online. Zo snel en eenvoudig werkt CheapTickets.nl!

Vliegtickets naar Dublin

Vlieg naar Dublin tegen een goedkope prijs. Zie alle prijzen van verschillende vliegticketverkopers voor vliegtickets naar Dublin in Ierland. CheapTickets.nl is vele jaren dé vergelijkingssite die vele Nederlanders naar de goede stad heeft gebracht.

Geniet van de zon en cultuur van Dublin en ervaar een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Dublin zijn er ook vele andere plaatsen die u in Ierland voor een goedkope prijs kunt bezoeken. Altijd Dublin al eens willen zien? Boek dan snel uw vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een recreatieve vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Ierland

Shannon , Cork , Dublin , Kerry County , Knock
Andere vluchten naar Ierland
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten