Vliegtickets Manchester

Vliegtickets Manchester

Manchester is de stad waar in de 18e eeuw de Industriële Revolutie ontstond. Er zijn indrukwekkende historische gebouwen, maar aan de andere kant zijn er ook een aantal hippe winkels en nachtclubs. Voor ieder wat wils in deze dynamische stad.

Bezienswaardigheden

De Beetham Tower is de grootste toren van Groot-Brittannië. Het gebouw is in totaal (inclusief de ‘glazen antenne’) 171 meter hoog, heeft 47 verdiepingen en de zijkanten bestaan volledig uit glas. De toren is dan ook duidelijk te zien vanuit alle hoeken in Manchester.

Bridgewater Hall is een internationaal concertgebouw en tevens één van de belangrijkste openbare gebouwen van de stad. Er zijn verder nog vele prachtige musea, parken en natuurlijk is er het voetbalstadion van Manchester United (Old Trafford).

Een echte studentenstad
Manchester is een echte studentenstad. Hier studeert zelfs het grootste aantal studenten van heel Europa. Er zijn dan natuurlijk ook vele uitgaansgelegenheid zoals bars en nachtclubs. Bovnedien is er veel te doen op het gebied van cultuur zoals concerten, dans, theater en opera.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur 19˚C en in de wintermaanden 6˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Pound Sterling.
  • Taal: de nationale taal is het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Manchester
Hebt u besloten om een weekendje of langer naar Manchester te gaan? Op CheapTickets.nl kunt u de voordeligste vluchten naar deze bestemming vinden. U hoeft alleen maar gebruik te maken van het handige zoekvenster en u krijgt meteen een overzicht van de vluchten die op dit moment beschikbaar zijn.

Wilt u naar een andere bestemming vliegen? Geen probleem. Op CheapTickets.nl vindt u vliegtickets naar alle bestemmingen over de hele wereld.

Vliegtickets naar Manchester

Vliegen naar Manchester tegen een goedkope prijs. Zie diverse tarieven van diverse aanbieders voor vliegtickets naar Manchester in Groot-Brittannië. CheapTickets.nl is vele jaren dé vergelijkingssite die vele Nederlanders naar de goede bestemming heeft begeleid.

Geniet van de zon en natuur van Manchester en ervaar een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Manchester zijn er ook diverse andere plaatsen die u in Groot-Brittannië voor een goedkope prijs kunt bezoeken. Geruime tijd Manchester al eens willen zien? Boek dan nu de vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een leuke vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten