Vliegtickets Kavala

Bezienswaardigheden

In en rondom Kavála zijn leuke bezienswaardigheden voor tijdens uw vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het archeologisch museum of het folkloristisch museum. Neem een kijkje in de mooie haven en bezoek de vuurtoren. Daarnaast kunt u twee aquaducten bezoeken. Het Romeins aquaduct of het Kamares. Deze laatste ligt midden in Kavála en functioneerde vroeger als wateraanvoer naar het kasteel. Het kasteel is het fort op de stadsheuvel ‘Panagia’. Deze kunt u ook bekijken. Geen zin in uitstapjes? Ga dan lekker genieten en relaxen aan het strand.

Het nachtleven in Kavála

Bent u een avondmens? Boek dan gerust een goedkoop vliegticket naar Kavála in Griekenland. Griekenland staat namelijk bekend om zijn nachtleven. Grieken eten van nature ’s avonds laat. Voor 20.00uur komt het avondeten niet op tafel bij de Grieken. Dit geldt overigens ook voor de kinderen. Ook de kleintjes eten pas ’s avonds laat. Grieken houden ook erg van lang eten en lekker natafelen. Na het eten, zo rond een uur of elf, beginnen de bars vol te lopen. Grieken houden overigens ook echt van muziek!

Algemene reisinformatie

• Temperatuur: milde winters met gemiddeld zo’n 14°C en warme zomers met temperaturen boven de 30°C.
• Tijdsverschil: 1 uur later dan in Nederland.
• Munteenheid: de Euro.
• Taal: Grieks.
• Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
• Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkope vliegtickets Kavála

Boek direct zelf een goedkoop ticket naar Kavála via CheapTickets.nl. Vul Kavála als bestemming in op het zoekscherm. Hierna worden alle beschikbare tickets, van diverse luchtvaartmaatschappijen, getoond. Door online te boeken profiteert u van de meest recente aanbiedingen en prijzen. U bepaalt zelf met welke maatschappij u vliegt!

Boek eenvoudig en snel uw vliegtickets naar Kavála!

Vliegtickets naar Kavala

In het Noordoosten van Griekenland ligt de stad Kavála. De stad ligt direct aan de Egeïsche zee. In de stad ligt een haven en op zo’n 20 kilometer vindt u een luchthaven. Het Griekse Kavála is dus prima te bereiken. Gaat u per vliegtuig? Boek dan een goedkoop vliegticket naar Kavála via Cheaptickets.nl. Daarnaast ligt het eiland Thasos voor de kust van Kavála. Wellicht leuk om eens een excursie per boot te maken en dit eiland te bewonderen.
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten