Vliegtickets Stuttgart

Vliegtickets Stuttgart
Stuttgart ligt in het zuidwesten van Duitsland, in de deelstaat Baden-Württemberg. De stad neemt nationaal een belangrijke culturele plaats in en er is op dit gebied dan ook genoeg te doen.

Musea
Eén van de belangrijkste culturele gebouwen in Stuttgart is de Staatsgalerie, waar u één van de mooiste kunstcollecties in Duitsland kunt zien. Hoog in aanzien staat ook het Linden Museum. Hier worden tentoonstellingen gepresenteerd over onder andere de Oosterse, Afrikaanse en Amerikaanse cultuur.

Ook het Landesmuseum Württemberg, in het Oude Paleis, is een aanrader. Hier vindt u een collectie middeleeuwse muziekinstrumenten, klokken, kostuums en nog veel meer!

Activiteiten
Maar in Stuttgart is meer dan cultuur alleen. Als u van astronomie houdt, ga dan eens naar het Carl Zeiss Planetarium. Of breng een bezoek aan de dierentuin, Wilhelmina Zoo. Hier leven meer dan tienduizend dieren! De dierentuin bestaat uit een modern en een oud gedeelte, dat in victoriaanse stijl is gebouwd. Ook zijn er botanische tuinen en een bijzonder groot aquarium met een grote krokodillenhal.

Wat u verder nog kunt bezoeken? Een kleine greep uit het grote aanbod: het Mercedes-Benz Museum, het Nieuwe Slotpaleis, de Televisietoren en het Staatstheater. Shoppen kunt u het beste op het marktplein en de Köningstrasse, waar zowel warenhuizen als boetieks te vinden zijn.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer ligt de temperatuur tussen de 18 en 20°C en in de winter tussen de 1 en -3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: u kunt overal in Duitsland met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Stuttgart
Voordelig vliegen naar Stuttgart wordt nog aantrekkelijker via CheapTickets.nl. Op CheapTickets.nl vindt u, naast de meest voordelige vluchten naar vakantiebestemmingen wereldwijd, ook de meest lage tarieven voor huurauto’s, hotelovernachtingen en compleet verzorgde vakanties! Boek u vliegticket snel en eenvoudig online en profiteer direct van de meest recente aanbiedingen!
 

Vliegtickets naar Stuttgart

Vliegen naar Stuttgart tegen een goedkope prijs. Vergelijk diverse bedragen van alle ticketverkopers voor vliegtickets naar Stuttgart in Duitsland. CheapTickets.nl is al meerdere jaren dé vergelijkingssite die al veel Nederlanders naar de juiste plaats heeft gebracht.

Geniet van de natuur en cultuur van Stuttgart en beleef een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Stuttgart zijn er ook vele andere plaatsen die u in Duitsland voor een goedkope prijs kunt bespreken. Graag Stuttgart al eens willen bezoeken? Boek dan snel uw vliegtickets online met CheapTickets.nl en u gaat een perfecte vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten