Vliegtickets Hamburg

Vliegtickets Hamburg
Hamburg (de Vrije en Hanzestad) ligt in het noorden van Duitsland en vormt een eigen deelstaat. Het ligt aan de rivier de Elbe en is de belangrijkste nationale havenstad. De haven is het hart van de stad. Daarnaast groeide Hamburg de afgelopen tientallen jaren uit het Duitse pers- en mediacentrum.

Kerken
Net als in andere Duitse steden zijn in Hamburg veel historische gebouwen verwoest in de Tweede Wereldoorlog. Maar enkele hiervan zijn bewaard gebleven. Zo zijn verschillende kerken zeker een bezoekje waard, zoals de
St. Petri Kerk, de oudste kerk van Hamburg. Of de St. Michaelis, het belangrijkste symbool van de stad.

Andere bezienswaardigheden zijn het Raadhuis, het Chilehaus of natuurlijk de haven.

Water
Hamburg is heel waterrijk. Het grappige is dat niet alleen de rivier de Elbe door de stad loopt, maar dat er een compleet meer in de stad ligt. Net als het vele water heeft de stad ook talloze bruggen. Niet voor niets dat het ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ wordt genoemd (net als Amsterdam).

Shoppen in Hamburg doet u in het centrum. U vindt er de bekende winkel- en warenhuizen, maar ook de meer exclusieve boetieks.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 19°C en in de winter gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: In geheel Duitsland kunt u met de euro betalen.
  • Taal: Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Hamburg
Bent u van plan naar Hamburg of een andere leuke vakantiebestemming te vliegen? Dan kunt u nu al uw ticket online boeken op CheapTickets.nl. Wij bieden u de beste vluchten en voordeligste prijzen. Alle informatie is overzichtelijk en actueel. De supervoordeligste vliegtickets zijn dan ook in een handomdraai te reserveren.

Eenvoudig, direct online boeken tegen de goedkoopste tarieven. Dat is de service die wij u leveren.
 

Vliegtickets naar Hamburg

Vliegen naar Hamburg tegen een lage prijs. Zie alle bedragen van diverse vliegticketverkopers voor vliegtickets naar Hamburg in Duitsland. CheapTickets.nl is al een lange tijd dé vergelijkingssite die vele Nederlanders naar de gewenste stad heeft begeleid.

Ervaar de cultuur en natuur van Hamburg en ervaar een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Hamburg zijn er ook diverse andere plaatsen die u binnen Duitsland voor een lage prijs kunt reserveren. Altijd Hamburg al eens willen zien? Boek dan gelijk uw vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een ontspannen vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten