Vliegtickets Mashad

Vliegtickets Mashad
Mashad ligt in het noordoosten van Iran en heeft ongeveer drie miljoen inwoners. Mashad is de heiligste stad in Iran. Eén van de grootste trekpleisters is de graftombe van de 8e kleinzoon van profeet Mohammed. Deze wordt jaarlijks door miljoenen Shiitische pelgrims bezocht.

Graftombe
Om een goed beeld te krijgen van de religieuze geschiedenis van Mashad kunt u een bezoek brengen aan het Mashad-Imam-Reza complex. Het enorme complex bestaat uit schitterende moskeeën en de graftombe van Imam Reza, de kleinzoon van profeet Mohammed. Niet alles mag echter door niet-moslims worden betreden en vrouwen dienen een chador te dragen.

Loop in het complex ook even het Museum van Mashad binnen. Naast informatie over het sjiisme en imam Reza vindt u er een unieke historische collectie met onder andere belangrijke manuscripten en schilderijen.

Trekpleisters
Andere bezienswaardigheden in Mashad zijn de vele bazaars en de graftombe van Nadir Shah. Leuk voor het hele gezin is het Kooh Sangi Park, met daarin allerlei familieattracties. Of maak een uitstapje naar het nabijgelegen historische plaatsje Tus. Hier vindt u de graftombe van Ferdowsi, één van de belangrijkste Perzische dichters.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 34°C en in januari gemiddeld 7°C.
  • Tijdsverschil: het is er 2,5 uur later dan in Nederland. Van 22 tot 26 maart: 3,5 uur later en van 22 september tot 29 oktober: 1,5 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Iranese Rial.
  • Taal: de officiële taal is het Perzisch. Ook wordt er Koerdisch, Turkmeens en Arabisch gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Mashad
CheapTickets.nl is één van de grootste aanbieders van online vliegtickets. Naast voordelige vluchten naar Mashad en vele andere bestemmingen vindt u op de website hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties voor de laagste tarieven. Om goedkoop naar uw favoriete bestemming te vliegen, kunt u op CheapTickets.nl in slechts enkele eenvoudige stappen uw vlucht of vliegvakantie direct online regelen.

Vliegtickets naar Mashad

Vliegtickets reserveren tegen mooie bedragen naar Mashad in Iran? Laat CheapTickets.nl u helpen naar een grandioze vakantieplek. Door ons efficiënte vergelijkingssysteem hebt u geheid de laagst geprijsde vliegtickets waarnaar u op zoek bent.

Door het altijd actuele aanbod aan vliegtickets naar Mashad heeft u altijd de mooiste tarieven die u simpel kunt boeken. U wilt graag een reis naar Mashad in Iran? Bespreek deze vliegtickets voor een lage prijs. Ga genieten van de zon, natuur en cultuur die Mashad te bieden heeft en kies uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

Andere vluchten naar Iran

Shiraz , Mashad
Andere vluchten naar Iran
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten