Vliegtickets Larnaca

Vliegtickets Larnaca
Larnaca is een havenstad op Cyprus, een eiland in de Middellandse Zee. Naast zon, zee en strand vindt u er historische bezienswaardigheden die herinneren aan een eeuwenoude geschiedenis.

Historische bezienswaardigheden
Een interessante attractie is de historische stad Kition, in het centrum van de stad. Hier vindt u de overblijfselen van tempels, die dateren uit de 13e eeuw. Er zijn ook een aantal historische bouwwerken van belang, zoals de St. Lazarus kerk, de moskee Hala Sultan Teke en het kasteel van Larnaca. Dit werd vroeger niet alleen gebruikt als fort, maar diende ook als gevangenis. Tegenwoordig zit er een museum in met belangrijke archeologische vondsten.

Watersport
Ook de parelwitte stranden van Larnaca mogen tijdens een bezoek niet ontbreken. Op het gebied van ontspanning en plezier is veel te doen. Er zijn allerlei watersportactiviteiten zoals waterskiën, zwemmen, snorkelen, duiken, waterfietsen en windsurfen. Ook kunt u een bezoek brengen aan Waterworld, het grootste waterpretpark in Europa!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27°C en in de winter gemiddeld 17°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: op Cyprus wordt Grieks, Turks en Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Larnaca
Snel, overzichtelijk en online boeken kan via CheapTickets.nl. Op de site vindt u een uitgebreid en actueel aanbod van vluchten naar Larnaca en andere wereldwijde bestemmingen. Wij bieden u de beste deals en scherpste prijzen, zodat u zo voordeling mogelijk naar uw favoriete bestemming kunt vliegen!  In slechts enkele eenvoudig stappen heeft u bovendien de beste deals voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering!

Vliegtickets naar Larnaca

Vliegtickets bestellen tegen voordelige prijzen naar Larnaca in Cyprus? Laat CheapTickets.nl u begeleiden naar een fantastische vakantiebestemming. Door ons overzichtelijke vergelijkingssysteem hebt u beslist de goedkoopste vliegtickets waarnaar u op zoek bent.

Door het zeer actuele aanbod aan vliegtickets naar Larnaca heeft u altijd de mooiste aanbiedingen die u gemakkelijk kunt boeken. Veel nagedacht over een trip naar Larnaca in Cyprus? Boek deze vliegtickets voor een betaalbare prijs. Aanschouw de zon en natuur die Larnaca te bieden heeft en kies uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

Andere vluchten naar Cyprus

Paphos , Larnaca , Ercan
Andere vluchten naar Cyprus
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten