Vliegtickets Johannesburg

Johannesburg is het economische hart van Zuid-Afrika. De stad ligt op de zuidelijke helling van de Witwatersrand Goudmijn. Het is een moderne en bruisende wereldstad met veel bezienswaardigheden.

Historische plekken
Johannesburg heeft een aantal historische bezienswaardigheden. Een voorbeeld hiervan is het Voortrekkersmonument, een indrukwekkend gedenkteken van de Grote trek van de Boeren van 1836 tot en met 1840. Een ander voorbeeld is het Museum Africa, dat een objectieve visie op de turbulente geschiedenis van het land.

Goudmijnen
Er zijn meer dan vijftig goudmijnen in Johannesburg. De Australische goudzoeker George Harrison was de eerste die hier goud had gevonden. Het is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste vindplaatsen.

Gold Reef City is een themapark bij het vroegere goudmijn museum. Hier is alles in de stijl van de pionierstijd op het einde van de 19e eeuw gemaakt. U kunt zien hoe ze goud smelten, u kunt een traditionele goudmijn bekijken en er worden dansen uitgevoerd.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 28˚C en in de wintermaanden ongeveer 20˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen verschil met Nederland en tijdens de wintertijd is het er 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn 11 officiële talen, waaronder Engels en Afrikaans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Autohuur Johannesburg
Om optimaal te genieten van jouw vakantie in Johannesburg boek je een huurauto via CheapCars.nl. Via CheapCars.nl krijg je een duidelijk overzicht met alle mogelijke Johannesburg huurauto's en boek je gemakkelijk jouw huurauto in Zuid Afrika. Kies nu voor auto huren Johannesburg of auto huren Zuid Afrika en geniet optimaal van jouw vakantie en de prachtige omgeving met deze huurauto.

Vliegticket Johannesburg
Bent u op zoek naar voordelige vliegtickets voor een vakantie naar Zuid-Afrika? Dan zit u bij CheapTickets.nl zeker goed. Wij bieden een overzicht met de beschikbare vluchten voor de door u gekozen bestemming. U kunt de gewenste vliegtickets direct online of telefonisch boeken.

Voordelige vliegen is uitstekend mogelijk dankzij CheapTickets.nl. U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel.

Vliegtickets naar Johannesburg

Relaxen en genieten van de prachtige landschappen en de cultuur in Johannesburg? Voor vliegtickets naar Johannesburg of andere steden in Zuid-Afrika bent u bij CheapTickets.nl aan het juiste adres! Al vele jaren is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite voor heel Nederland.

Met ons geavanceerde systeem vindt u gemakkelijk de meest voordelige vliegtickets naar Johannesburg, wij geven de huidige bedragen van alle vliegticketverkopers en plaatsen ze voor u onder elkaar. Met ons voor de consument ontwikkelde flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de tarieven voor alle reizen naar Johannesburg.

Hebt u Johannesburg nog niet bezocht? Vergelijk dan direct de beste vliegticket bedragen naar Johannesburg in Zuid-Afrika.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten