Vliegtickets Tanger

Vliegtickets Tanger
Tanger heeft ongeveer 670.000 inwoners en ligt in het noorden van Marokko. De stad heeft altijd een grote aantrekkingskracht gehad op schilders en schrijvers als Jack Kerouac, Tennessee Williams, Delacroix en Matisse.

Centrum
Tanger is een moderne stad met een veelbewogen geschiedenis. Vooral in het oude centrum, Medina, is hiervan veel terug te zien. Het straatbeeld is er één van, smalle straatjes en typisch Marokkaanse huizen. U vindt er tevens allerlei leuke winkeltjes en een zogenoemde ‘zoco’, een grote markt. Het plein ‘Place de France’ leent zich uitstekend voor een hapje en drankje.

Kasbah
Wat u daarnaast zeker niet mag missen zijn de prachtige Mendoubia tuinen en de Kasbah, een soort burcht uit de zeventiende eeuw. Het ligt geïsoleerd op het hoogste punt van de stad. Vanwege de hoge ligging heeft u een prachtig uitzicht op de baai en de stad.

Ook een aanrader zijn de grotten van Hercules, gelegen op vijftien kilometer van Tanger.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 28°C en in de winter 16°C.
  • Tijdsverschil: In de zomer is het in Marokko twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: Marokkaanse Dirham (± 10 eurocent).
  • Taal: De officiële taal is Arabisch. Ook wordt er het Berbers en het Frans gesproken. In de grotere steden meestal ook Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Tanger
Via internet je vlucht naar Tanger boeken? Dat kan via CheapTickets.nl. De site is overzichtelijk, waardoor je eenvoudig en snel je vliegtickets online kunt reserveren. CheapTickets maakt vliegen nog leuker, doordat je er ook een auto of hotelovernachting bij kunt huren. Het is zelfs mogelijk een complete vakantie te boeken. En dat alles tegen de meest voordeligste tarieven! Alle informatie op de site wordt bijgehouden, zodat je nooit onze leukste en aantrekkelijkste deals hoeft te missen.

Vliegtickets naar Tanger

Heerlijk genieten van de prachtige landschappen en de cultuur in Tanger? Voor vliegtickets naar Tanger en alle andere steden in Marokko bent u bij CheapTickets.nl op de juiste website! Al lange tijd is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite voor vele Nederlanders.

Met het systeem van CheapTickets vindt u gemakkelijk de meest voordelige vliegtickets naar Tanger, wij verzamelen de actuele prijzen van alle aanbieders en plaatsen ze voor u op een rij. Met ons voor de consument ontwikkelde flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de tarieven voor alle vluchten naar Tanger.

Hebt u Tanger nog niet gezien? Vergelijk dan gelijk de voordeligste vliegticket tarieven naar Tanger in Marokko.

Andere vluchten naar Marokko

Tanger , Nador , Oujda , Ouarzazate , Marrakech , Rabat , Fez , Casablanca , Agadir
Andere vluchten naar Marokko
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten