Vliegtickets Nador

Vliegtickets Nador
Nador ligt in het noordoosten van Marokko en heeft ongeveer 180.000 inwoners. Nador is een moderne havenstad en ligt direct aan de Middellandse Zee. Voor een verblijf in een mooie omgeving met veel natuur bent u in Nador aan het juiste adres.

Zon, zee en strand
Nador is bij uitstek geschikt om eens lekker te ontspannen en te genieten. Het zonnige weer, de schitterende stranden en het helderblauwe water zijn een ideale basis voor een zon, - zee- en strandvakantie. Nador ligt bovendien in het Rif, waardoor de natuur rond de stad bovendien prachtig is.

Typisch Marokkaanse sfeer
In Nador heerst een typisch Marokkaanse sfeer: er zijn vele straatjes, pleinen, restaurants en historische gebouwen, waardoor de stad zich prima leent voor een mooie wandeling. De economie van Nador heeft zich vooral ontwikkeld op het gebied van visserij en landbouw.

De stad heeft er daarnaast veel aan gedaan om meer buitenlandse toeristen naar zich toe te trekken. Er zijn nieuwe boulevards gekomen, huizen en andere gebouwen zijn voorzien van een likje verf en er zijn nieuwe hotels bijgekomen.

Nador ligt op slechts tien kilometer van de Spaanse stad Melilla. Een uitstapje naar deze mooi, historische stad behoort dan ook zeker tot één van de mogelijkheden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter is het gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de dirham (DH).
  • Taal: de officiële taal is Arabisch. Daarnaast wordt er ook Frans en Berbers gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Nador
Zoekt u een voordelig ticket naar Nador? CheapTickets.nl is één van de grootste online reisaanbieders en heeft een groot aanbod goedkope vluchten naar bestemmingen wereldwijd.  De site is overzichtelijk, waardoor u direct uw vliegticket in een paar eenvoudige stappen kunt boeken. Voor hulp kunt u contact opnemen met CheapTickets, zodat wij u persoonlijk met de meest voordelige vlucht naar uw favoriete bestemming kunnen vliegen!

Vliegtickets naar Nador

Relaxen en genieten van de Afrikaanse natuur en steden in Nador? Voor vliegtickets naar Nador en iedere andere stad in Marokko bent u bij CheapTickets.nl aan het juiste adres! Al jaren is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite van vele Nederlanders.

Met ons geavanceerde systeem vindt u overzichtelijk de goedkoopste vliegtickets naar Nador, wij geven de huidige kosten van alle vliegticketaanbieders en zetten ze voor u naast elkaar. Met ons gratis flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de prijzen voor alle vluchten naar Nador.

Hebt u Nador nog niet mogen bezoeken? Vergelijk dan meteen de voordeligste vliegticket prijzen naar Nador in Marokko.

Andere vluchten naar Marokko

Tanger , Nador , Oujda , Ouarzazate , Marrakech , Rabat , Fez , Casablanca , Agadir
Andere vluchten naar Marokko
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten