Vliegtickets Conakry

Vliegtickets Conakry
Guinea’s hoofdstad Conakry ligt in het zuiden van het land, aan de Golf van Guinea.
De gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 25°C en 27°C, waardoor de zee en stranden grote trekpleisters zijn.

Zien
Interessante bezienswaardigheden in Conakry zijn de Grote Moskee en het Palais du Peuple, waarin vooral het Chinese auditorium opvalt. Cultuur vindt u in het Nationaal Museum. Naast een groot aantal artefacten is hier een fantastische collectie traditionele maskers en muziekinstrumenten te zien.

De typisch Afrikaanse sfeer kunt u ook opsnuiven op één van de vele levendige en kleurrijke markten waar van alles te koop is.

Natuur
Wilt u een goede indruk krijgen van de flora van Guinea, wandel dan eens door de botanische tuinen van Conakry. Hier zijn vele inheemse planten- en boomsoorten te zien. Meer natuur is te vinden op de eilandengroep Îles de Los, vlak voor de kust. Vanwege de talloze mogelijkheden om te watersporten zijn de stranden hier de drukst bezochte plaatsen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Guineese Frank.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Andere talen en dialecten zijn onder andere: Kissi, Kono en Kpelle.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Conakry
Voor de laagste tarieven naar Conakry vliegen kan via CheapTickets.nl. Op de website vindt u de voordeligste vliegtickets naar zonzekere vakantieplaatsen over de gehele wereld. Naast vluchten wereldwijd worden er ook hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties voor de scherpste prijzen aangeboden.

Vliegtickets naar Conakry

Uitwaaien en genieten van de Afrikaanse cultuur en zon in Conakry? Voor vliegtickets naar Conakry en iedere andere stad in Guinea bent u bij CheapTickets.nl op de juiste website! Al jaren is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite voor miljoenen mensen.

Met CheapTickets en haar vergelijkingssysteem vindt u in een hand omdraai de meest voordelige vliegtickets naar Conakry, wij verzamelen de actuele bedragen van alle aanbieders en zetten ze voor u op een rij. Met ons handige flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de tarieven voor alle vliegreizen naar Conakry.

Hebt u Conakry nog niet gezien? Vergelijk dan direct de beste vliegticket prijzen naar Conakry in Guinea.

Andere vluchten naar Guinea

Conakry
Andere vluchten naar Guinea
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten