Vliegtickets Banjul

Vliegtickets Banjul
Banjul is met ongeveer 55.000 inwoners de hoofdstad van Gambia. De stad ligt in het noordwesten van het land, bij de Atlantische Oceaan en aan de Gambia Rivier.

Bezienswaardigheden
Een bezienswaardigheid die u in Banjul niet mag missen is het Nationaal Museum.
Ook de markten in de stad geven u een kijk op het traditionele leven. Op de Albert Markt bijvoorbeeld ziet u meer van de verschillende soorten lokale ambachten. Ook kunt u er allerlei leuke souvenirs kopen.

Maar er is nog meer te zien in Banjul. Zo zijn er een aantal moskeeën en kathedralen. En breng ook een bezoek aan McCarthy Square, het Banjul State House en het Banjul Court House.

Te doen
De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 27°C, waardoor ook de stranden een populaire attractie zijn. En ook liefhebbers van natuur zijn in Banjul op hun plaats. Rondom de rivier leven allerlei vogels. Het maken van een boottochtje is dan ook echt de moeite waard. Wilde dieren, zoals krokodillen en apen zijn te zien in het Abuko Natuurreservaat.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 27°C. Van november t/m mei is het droog en warm, van juni t/m oktober is het vochtig en heet.
  • Tijdsverschil: in de winter is het er één uur vroeger dan in Nederland, in de zomer twee uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Dalasi.
  • Taal: de officiële taal is het Engels, maar er worden ook andere talen gesproken, zoals het Wollof, het Madinka en het Fula.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Banjul
CheapTickets.nl is de ideale manier om gemakkelijk de beste vluchten naar Banjul met elkaar te vergelijken. Op de website zijn de beste vliegtickets, hotels en huurauto’s al geselecteerd, zodat u heel snel de goedkoopste vliegreis online kunt boeken. Liever een compleet georganiseerde vliegvakantie? Ook daarvoor heeft CheapTickets.nl iedere dag de scherpste tarieven.

Kijk daarom snel op de website voor de meest recente aanbiedingen en vlieg voordelig naar één van de leukste steden in Gambia!

Vliegtickets naar Banjul

Uitwaaien en genieten van de Afrikaanse natuur en steden in Banjul? Voor vliegtickets naar Banjul of een andere bestemming in Gambia bent u bij CheapTickets.nl aan het perfecte adres! Al vele jaren is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite voor iedere Nederlander.

Met ons geavanceerde systeem vindt u slim de meest voordelige vliegtickets naar Banjul, wij verzamelen de huidige bedragen van alle ticketaanbieders en zetten ze voor u naast elkaar. Met ons gratis flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de tarieven voor alle vliegreizen naar Banjul.

Hebt u Banjul nog niet bezocht? Vergelijk dan snel de voordeligste vliegticket tarieven naar Banjul in Gambia.

Andere vluchten naar Gambia

Banjul
Andere vluchten naar Gambia
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten