Vliegtickets Marsa Alam

Duiken

De onderwaterwereld van de Rode Zee in de buurt van Marsa Alam is adembenemend! Duiken, maar ook snorkelen, is hier fantastisch. Veel duikers keren dan ook jaarlijks terug naar Marsa Alam om te genieten van de geweldige koraalriffen en bijzondere vissen. In de buurt van Marsa Alam zitten veel grote vissen zoals zeekoeien, hamerhaaien en rifhaaien. Wilt u deze vissen met uw eigen ogen zien? Boek dan vandaag nog een vliegticket naar Marsa Alam. Vroeger was Marsa Alam een klein vissersdorpje. Maar met de komst van de luchthaven weten steeds meer toeristen deze plek te vinden, evenals de onderwaterwereld. Houdt u niet zo van duiken? Geniet dan van de zee, het strand en de warme zon.

Activiteiten

Natuurlijk staan duiken en snorkelen met stip op nummer één. Is dat niets voor u maar wilt u toch genieten van de onderwaterwereld? Doe dan een tripje met de glasbodemboot. Deze boot heeft een bodem van glas zodat u vanaf de boot kunt genieten van al het prachtige wat de zee te bieden heeft. Breng een bezoek aan de ongerepte woestijn. Laat je op een kameel rondrijden. Bezoek het tempelcomplex van Karnak en de Vallei der Koningen. Vergeet natuurlijk ook niet een kijkje te nemen bij de schitterende piramides!

Algemene reisinformatie

• Temperatuur: zelfs in de winter ligt de gemiddelde temperatuur op 24°C. De zomers zijn erg warm met gemiddeld 35°C.
• Tijdsverschil: 1 uur later dan in Nederland.
• Munteenheid: de Egyptische pond.
• Taal: Arabisch.
• Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
• Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkope vliegtickets Marsa Alam

Geniet van de zon, de onderwaterwereld en de enorme woestijn met zijn piramides. Boek direct goedkope vliegtickets naar Marsa Alam in Egypte. Vul Marsa Alam in als bestemming in het zoekvenster. Hierna verschijnen de beschikbare vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen. U kiest zelf met welke maatschappij u vliegt en in welke prijsklasse.

Tip: vlieg buiten het hoogseizoen naar Marsa Alam. Zo vindt u een goedkoop vliegticket terwijl u toch geniet van de aangename temperatuur in Egypte.

Vliegtickets naar Marsa Alam

Marsa Alam is een stad, gelegen in het zuidoosten van Egypte en ligt direct aan de rode zee. Marsa Alam is tot op heden nog minder bekend en toeristisch als Hurghada en Sharm El Sheikh. Maar de stad breidt zich snel uit en is hard op weg om ook één van de topbestemmingen in Egypte te worden voor het massatoerisme. Overigens is dat niet voor niets! Marsa Alam heeft u zeker wat moois te bieden. Wilt u zelf een kijkje nemen? Boek dan direct online tickets naar Marsa Alam.

Andere vluchten naar Egypte

Luxor , Alexandria , Hurghada , Cairo , Aswan , Sharm el Sheikh , Marsa Alam
Andere vluchten naar Egypte
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten