Vliegtickets Hurghada

Vliegtickets Hurghada

Hurghada is de ideale plek voor een betoverende vakantie. De stad wordt aan drie zijden (noord, zuid, west) omringd door woestijn en aan de oostelijke kant door de prachtige Rode zee. Een vakantie in deze Egyptische badplaats staat garant voor prachtige duik- en snorkeltrips. Ervaar het onderwaterleven zoals het bijna nergens ter wereld nog te vinden is!

Snorkel- en duikavontuur
Hurghada is een fantastische uitvalsbasis voor de mooiste snorkel- en duikexcursies in de Rode Zee. Niet voor niets wordt deze kustplaats een walhalla voor watersporters genoemd. Duiken, snorkelen, diepzeevissen, surfen, zeilen en natuurlijk zwemmen. Hier is het allemaal mogelijk! 

De stad en de omgeving
In tegenstelling tot andere kustplaatsen heeft Hurghada nog een karakteristiek karakter. U vindt er luxe hotels maar ook sfeervolle, lokale bars en restaurants.

Behalve de stad zelf, kunt u ook prachtige uitstapjes maken in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het dorpje Sharm El Naga wat op 40 kilometer van Hurghada ligt. Dit strand bezit een van de mooiste koraalriffen ter wereld!!

Algemene reisinformatie Hurghada

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 30 ˚C en de wintertemperatuur 18 ˚C.
  • Tijdsverschil: 1 uur later
  • Munteenheid: de Egyptische Pond
  • Taal: Arabisch, Frans, Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkoop vliegticket Hurghada
Wilt u binnenkort naar Hurghada vliegen? Op CeapTickets.nl vindt u razendsnel goedkope vluchten naar de duik- en snorkelparadijs. Voer de gegevens in het zoekvenster in en u vindt direct alle maatschappijen die op Hurghada vliegen. Selecteer zelf die maatschappij die de goedkoopste vliegtickets aanbiedt of juist die vlucht die het beste aansluit op uw wensen!

Voor de aller-goedkoopste vliegtickets boekt u op CheapTickets.nl!

Vliegtickets naar Hurghada

Heerlijk genieten van de Afrikaanse cultuur en zon in Hurghada? Voor vliegtickets naar Hurghada maar ook iedere andere stad van Egypte bent u bij CheapTickets.nl aan het perfecte adres! Al lange tijd is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite van alle Nederlanders.

Met het systeem van CheapTickets vindt u gemakkelijk de meest voordelige vliegtickets naar Hurghada, wij geven de huidige kosten van alle vliegmaatschappijen en zetten ze voor u in een overzicht. Met ons handige flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de tarieven voor alle reizen naar Hurghada.

Hebt u Hurghada nog niet gezien? Vergelijk dan snel de voordeligste vliegticket bedragen naar Hurghada in Egypte.

Andere vluchten naar Egypte

Luxor , Alexandria , Hurghada , Cairo , Aswan , Sharm el Sheikh , Marsa Alam
Andere vluchten naar Egypte
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten