Delta_Air_Lines

Informatie over Delta Air Lines

Vliegen met Delta Air Lines


Delta werd in 1928 opgericht in Monroe. Kort daarna verhuisde Delta naar Atlanta, waar het tot op de dag van vandaag gevestigd is. Delta Air Lines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die lid is van de SkyTeam-alliantie. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Delta heeft een groot nationaal en internationaal netwerk en vliegt op bestemmingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Delta's thuisbasis, Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport in Atlanta is - in passagiersaantallen - het grootste vliegveld ter wereld.

Check in


Online inchecken is mogelijk op de website van Delta Airlines vanaf 24 uur voor vertrek tot 90 minuten voor de geplande vlucht. Tijdens het inchecken kunt u een stoel reserveren. Na het inchecken ontvangt u de boardingpass welke u dient uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven. U kunt ook kiezen voor een elektronische instapkaart voor uw mobiele telefoon.

Handbagage


Bij Delta Airlines mag u één stuks handbagage meenemen per persoon. De maximaal toegestane afmetingen zijn 56 x 36 x 23 cm.

Ruimbagage


Delta Airlines heeft voor de bestemmingen verschillende bagageregelingen. Voor meer informatie betreft ruimbagage verwijzen we u naar delta.com. Voor vluchten binnen de Verenigde Staten zit geen standaard ruimbagage inbegrepen.

Service


Op korte vluchten wordt er geen maaltijd geserveerd maar een kleine snack. Bij langere vluchten krijgt u wel een maaltijd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van uw vlucht. Bij langere vluchten is elk vlliegtuig van Delta Airlines uitgerust met een persoonlijk entertainment systeem.    
Delta Air Lines

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten