Avianca

Informatie over Avianca

Vliegen met Avianca

Avianca is een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij. Ze is de grootste luchtvaartmaatschappij van Colombia en de zesde van Zuid-Amerika. Avianca werd opgericht op 5 december 1919 in de stad Barranquilla als Sociedad Colombo Alemana de Transporte Aéreo (Scadta), en is daarmee, op de KLM na, de oudste nog bestaande luchtvaartmaatschappij ter wereld. De maatschappij kreeg haar huidige naam op 14 juni 1940 toen Scadta en de Servicio Aéreo Colombiano (Saco) fuseerden tot Aerovías Nacionales de Colombia S.A. (Avianca)

Check In


Online inchecken is mogelijk via de website van Avianca. Online inchecken is mogelijk 24 uur voor vertrek tot 1 uur voor de geplande vertrektijd. Inchecken op de luchthaven is ook mogelijk bij een check-in balie van Avianca.

Handbagage


U mag gratis één stuk handbagage meenemen wanneer u een vlucht heeft met Avianca. Het maximale gewicht van uw handbagage is 10 kilo. De totale afmetingen ( l x b x h) mogen bij elkaar niet groter zijn als 115 cm. Daarnaast mag u nog een handtas of laptoptas meenemen.

Ruimbagage


Voor de meeste vluchten met Avianca mag u 2 koffers meenemen van elk maximaal 23 kilo per stuk. Op avianca.com kunt u nagaan hoeveel bagage u mag meenemen voor uw boeking.

Wanneer u meer ruimbagage wenst mee te nemen dan moet u hiervoor extra betalen. Op avianca.com kunt u de overbagage tarieven terugvinden.

Service


Op vluchten van Avianca zit een maaltijd inbegrepen. De maaltijd is afhankelijk van de vluchtduur en geboekte vluchtklasse. Wanneer u dieetwensen heeft kunt u dit tijdens het boeken aangeven.
Avianca

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten