Avianca

Informatie over Avianca

Vliegen met Avianca

Avianca is een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij. Ze is de grootste luchtvaartmaatschappij van Colombia en de zesde van Zuid-Amerika. Avianca werd opgericht op 5 december 1919 in de stad Barranquilla als Sociedad Colombo Alemana de Transporte Aéreo (Scadta), en is daarmee, op de KLM na, de oudste nog bestaande luchtvaartmaatschappij ter wereld. De maatschappij kreeg haar huidige naam op 14 juni 1940 toen Scadta en de Servicio Aéreo Colombiano (Saco) fuseerden tot Aerovías Nacionales de Colombia S.A. (Avianca)

Check In


Online inchecken is mogelijk via de website van Avianca. Online inchecken is mogelijk 24 uur voor vertrek tot 1 uur voor de geplande vertrektijd. Inchecken op de luchthaven is ook mogelijk bij een check-in balie van Avianca.

Handbagage


Je mag gratis één stuk handbagage meenemen wanneer je een vlucht heeft met Avianca. Het maximale gewicht van jouw handbagage is 10 kilo. De totale afmetingen ( l x b x h) mogen bij elkaar niet groter zijn als 115 cm. Daarnaast mag je nog een handtas of laptoptas meenemen.

Ruimbagage


Voor de meeste vluchten met Avianca mag je 2 koffers meenemen van elk maximaal 23 kilo per stuk. Op avianca.com kun je nagaan hoeveel bagage je mag meenemen voor jouw boeking.

Wanneer u meer ruimbagage wenst mee te nemen dan moet u hiervoor extra betalen. Op avianca.com kunt u de overbagage tarieven terugvinden.

Voor het inboeken van bagage neemt u contact op met onze klantenservice via 0900 8150 of mail naar info@cheaptickets.nl.

Service


Op vluchten van Avianca zit een maaltijd inbegrepen. De maaltijd is afhankelijk van de vluchtduur en geboekte vluchtklasse. Wanneer u dieetwensen heeft kunt u dit tijdens het boeken aangeven.
Avianca

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten